A selejtezőknek vége, jöhet a döntő!

Január 16-án lezárult a HCC | Winter 2020-as szezon selejtező játékainak táblája, tehát fény derült azon 3 csapat kilétére, akik biztosan továbbjutnak a Döntő játékokba.

A Selejtezők utolsó adása TheSgManiac, CotD játékos és HCC caster kollégának köszönhetően maradandó emlék marad sokunk számára. :,)

Mivel az elődöntőkben a 2. és a 3. helyezett küzd meg egymással, a DEAC-Hackers vs PalaCsinta selejtezők meccse nem volt mérvadó, kicsit ízlelgették egymást a csapatok. A szettet DEAC-Hackers csapata 3-0 arányban nyerte meg.

A szombati est második szettje a Lélekrablók vs The Scorpions játékai voltak, ahol ugyanis a Lélekrablók csapata elsöprő győzelmet aratott a skorpiók ellen, a szett 3-0 arányban zárult.

A selejtezők lezárultak

Harmadik helyre a PalaCsinta csapata került, az elődöntőkben ellenfelük a második helyen álló DEAC-Hackers csapata lesz.

A döntő bracketre azonban még egy csapat felkerülhet, az Alsó tábla résztvevői (4. hely: Lélekrablók; 5. hely: The Epsilon) Január 23-án 19:00-tól fognak megküzdeni egymással, hogy az első helyezést elért Circus of the Damned csapattal összemérhessék tudásukat az elődöntőben.

Az Alsó tábla, és a Döntő játékok

Január 23, 19:00: Alsó tábla | Lélekrablók vs The Epsilon (BO5)

Január 30, 19:00: Elődöntők, 1. nap | Circus of the Damned vs Alsó tábla győztes (BO5)

Január 31, 19:00: Elődöntők, 2. nap | DEAC-Hackers vs PalaCsinta (BO5)

Február 06, 19:00: Döntők, bronzmeccs | Elődöntők(1) vesztes vs Elődöntők(2) vesztes (BO5)

Február 07, 19:00: Döntők | Elődöntők(1) győztes vs Elődöntők(2) győztes (BO7)

A Döntők után még azon az adáson megnyitjuk a jelentkezést az idei első Mix League versenyre, és bemutatjuk újdonságait! 🙂

Találkozunk a közvetítéseken! 🙂

https://twitch.tv/mpesz

Utolsó Best of HCC (selejtezők)

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés