Csapat felmérés

Kíváncsiak vagyunk, hogy hány magyar csapat van jelenleg köreinkben. Tervezzük a Hungarian Community Cup Téli fordulóját, de ehhez fel kell mérnünk, hogy hány csapatra számíthatunk.

Megkérnék minden csapatot, hogy töltsék ki ezt a kérdőívet! A kitöltéssel nem jelentkeztek a versenyre, az űrlap csak arra szolgál, hogy pontosabb képet kapjunk a jelenlegi magyar csapatok számáról!

Kattints ide az űrlap kitöltéséhez!

Szeretnénk folytatni, amit elkezdtünk: évi 2-3 nagyobb bajnokság. Viszont ehhez tényleg az kell, hogy legyen egy minimális csapatlészám. Anélkül nem tudjuk elkezdeni az előkészületeket.

Mi minősít fel egy baráti csoportot csapattá?

A hazai versenyzés még nincs akkora szinten, hogy professzionális versenyzőkről beszélhessünk. Éppen ezért bármely baráti csoport, amik minimum 5 tagból + 1 cseréből állnak, csapatnak tekinthetők feltéve, ha szeretnének részt venni versenyeken.

A HCC a magyar közösség versenye, bárki részt vehet rajta, ha az alap kritériumoknak megfelel:

  • Minden csapattag (a cserével együtt) betöltötte a 13. életévét;
  • Elfogadja és be is tartja a HCC versenyzési etikettjét, és szabályzatát;
  • Nincsen kitiltva MPESZ eseményekről;
  • Legalább egy tagnak a csapatból (lehetőleg a csapatkapitány) fent kell lennie az MPESZ Discord szerverén, ahova a magyar csapatok játékosait gyűjtjük össze, és ahol a versenyzés adminisztrációja zajlik.

Számítunk minden csapat segítségére, amit is előre köszönünk! 🙂

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés