Első lépések… | Mix League

Közeledünk a téli HCC végéhez, most hétvégén lesznek a döntők. A csapatoknak eljött az idő a pihenésre, hogy nyárra újult erővel törhessenek előre a tabellán…

Viszont az MPESZ a két HCC között sem fog szünetelni, hiszen az eddigi legnagyobb közösségi eventtel várjuk a játszani vágyókat! 😀

Kezdődik a Mix League!

Hosszú várakozás után, végre elindítjuk a Mix League oldalát, ahol majd minden héten lehetőségetek lesz jelentkezni a versenyre.

Egy kis bevezetőben összefoglalnám, miről is szól a Mix League

Minden hétfői napon megnyitjuk a jelentkezési lapot az azt követő heti ML fordulóra, amin a vasárnapig befutott jelentkezőek véletlenszerűen 5 fős csapatokba rendezzük. Tehát Vasárnap mindenki megtudja, kikkel lesz egy csapatban. Innentől kezdve 6 nap áll rendelkezésetekre a taktikák megbeszélésére, begyakorlására, mivel Szombat este 18:00-tól megnyitjuk a jelentkezett csapatok versengési-tábláját. Aznap este a csapatok egy egyenes kieséses tabellán végigmennek, majd a teljesítményüktől függően díjazásba részesülnek.

Hogy mik is ezek a díjak? Itt jön az event érdekessége! 😀

Ruckus kapitány küldetést kapott Jenostól, hogy gyűjtse össze a Sárkány-öböl összes mágikus aranyérmét, amit az Őrzők a béke érdekében szórtak szét szerte a Birodalomban. Az érméken a bajnokok arcképei találhatóak, amikből ha összegyűlik az összes, Jenos képes lesz elűzni a közelgő sötétséget! Ruckus kapitány jutalom reményében elfogadta a küldetést, és legénységét elküldte különböző tájakra. Segítsd a kapitányt, szerezz érméket, cserélgesd őket a többi matrózzal, hogy neked legyen meg elsőként az összes érme!

Minden játékos a leírt rendszer alapján Pörgetéseket kap az event oldalán. Egy pörgetéssel 3 darab véletlenszerű gyűjthető érmére teszel szert, amikből, ha összegyűlik mind a 47 darab, jutalomban részesülsz! 😀

Aki elsőként gyűjti össze mindegyiket, 800 kristály tudhat magának! 🙂

Röviden, tömören ennyiről lenne szó… Az event oldalán a FAQ menüpontban további érdekességeket olvashatsz az eseményről. 

Jelentkezés menete

 1. Felhasználói fiók létrehozása az event oldalán (https://mpesz.hu/todp)
  Ügyelj arra, hogy az ING neved helyes legyen!
  A könnyebb elérhetőség érdekében megadhatod az e-mail címedet is (ez ajánlott, ha az ING neved ékezetes karaktereket is tartalmaz).
 2. Csatlakozz az MPESZ discord szerverére, hogy értesülhess a csapat-összeállításokról, illetve elérhesd a szervezőket!
 3. Ezen a héten Vasárnap látogass vissza az oldalra a HCC döntő adás után, és jelentkezhetsz is a “Versenyekre Jelentkezés” menüpontban (ez egy kivételes alkalom, a későbbiekben hétfőnként fog megnyitni a jelentkezési lap).
 4. Minél hamarabb jelentkezel adott versenyre, annál biztosabb, hogy bekerülsz egy csapatba!
 5. Készen is vagy! Ha minden jól ment, Vasárnap discordon értesíteni fogunk az új csapatodról!
  Amennyiben valami probléma merült fel, a szervezők az email címeden fognak keresni (ha megadtad).

Figyelmeztetések az eventtel kapcsolatban

 • A weboldal jelenleg nem üzemel kifogástalan állapotban, ezt hamarosan javítjuk!
  Ideiglenesen visszavontunk pár funkciót, így a pörgetéseiteket sem kapjátok meg egyből. Egyenlőre kizárólag jelentkezésre lehet használni az oldalt, viszont a nyert pörgetéseket mindenképp jóváírjuk, amint lehetőségünk lesz rá!
 • Mivel először csinálunk ilyen jellegű eventet, kérlek, legyetek velünk türelemmel, és amennyiben hibát tapasztaltok, mindenképpen jelezzétek azt a mexter@mpesz.hu e-mail címen!
 • Azok, akik későn jelentkeztek, nem biztos, hogy csapatba kerülnek. Ha nem jön ki az 5 fős csapat, akkor titeket cseréknek fogunk beírni, ha hiány lesz egyik csapatnál, elsőként titeket fogunk keresni!
 • Azok, akik jelentkeztek, de tudják, hogy nem fognak tudni részt venni a versenyen, vonják vissza a jelentkezésüket! Ellenkező esetben a meg nem jelent játékosokat 2 hétre kitiltjuk az MPESZ eseményekről!
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés