Erősen indul a téli HCC

Már a téli közösségi kupa első fordulóján egymással nemesis csapatok harcainak lehetünk szemtanúi!

A HCC-t megnyitó első szett is izgalmasnak ígérkezik, hiszen két egyformán erős csapat küzd meg egymással.

A The Epsilon csapata Salazar vezetésével megy neki Tusend  újonnan alakult csapatának, a Lélekrablóknak. Az Epsilon csapata már egy jó ideje vesz részt a HCC competitive mérkőzésein, nem túlzás azt mondani, hogy elég nagy tapasztalattal rendelkeznek. Ezzel szemben a nyári bajnokságon megismert Ellenzék csapatkapitánya most teljesen újra szervezte csapatát, s felvették a Lélekrablók nevet, eddig még nem látott új tagokkal, illetve régebbi HCC játékosokkal bővült a nyáron még szedett-vetett csapat.

A szombati nap második szettjén sem kell unatkoznia a nézőknek, hiszen a DEAC-HACKERS csapat Physicx vezetésével fog kiállni a nyári győztesek csapatának, a THG-nek, akik új névükkel indulnak BLNT04 kezei alatt:  Megy a Buszom Csütörtök Este. A DEAC csapata nyáron a döntőig veretlenül tört előre, viszont az elődöntőknél a csapat külső okokból nem tudott tovább részt venni a versenyen.

A vasárnapi közvetítés két teljesen új csapat meccseivel fog indulni, FrukimochiHUN csapata, a The Scorpions, illetve Barna2076 vezetésével a Bloodmoon fog megküzdeni egymással. A Scorpions főleg a nyári Ellenzék csapat tagjaiból állt fel, míg a Bloodmoon csapata teljesen új az MPESZ berkein belül.

Az első kört szintén két egyformán erős csapat fogja zárni, ForHungary csapata, a PalaCsinta (nyári bajnokság: 3. hely), illetve TheSGManiac nyáron még Acid Trip néven ismert csapata, a Circus of the Damned (nyári bajnokság: 2. hely).

Szombaton 19:00-kor fogja fogadni a nézőket JBCsibuk az MPESZ twitch csatornáján! 🙂

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés