FanLore-író verseny – PaladinsHungary

Sajnos mivel a legutóbbi közösségi “versenyünkre” nem jött össze a 100 kitöltés, nem tudtuk kisorsolni a nektek szánt 600 kristályt. Viszont ami késik, nem múlik; elindítjuk a 2. Fanlore-író versenyünket!

Mi az a Paladins FanLore?

A Paladins univerzumán belül létező karakterek, csoportok, helyszínek és történések felhasználásával meg kell alkotnod a saját történetedet! Maradhatsz a tényleges Lore eseményein belül, saját történetvezetéssel, vagy akár alkothatsz egy teljesen új eredettörténetet kedvenc karakteredről! A lényeg, hogy tartsd magad a Paladins univerzum keretein belül.

Abban az esetben, ha egy meglévő lore-t szeretnél átdolgozni, saját szavaiddal elmondani, ne felejtsd el használni a tényleges eseményeket, időben és térben helyezd el a történéseket. Egy remek példa erre Gera5 fanlore-ja, a “Sha Lin – A szél meséje“, amivel az előző versenyt megnyerte. Ha inspirációt keresel, mindenképp olvasd el. 🙂

Meddig és hova kell elküldeni a kész FanLore-t?

Ahogy a képen is szerepel, a mexter@mpesz.hu e-mail címre kell eljuttatni a fanlore-t Augusztus 15-ig pdf vagy txt formátumban! Fontos, hogy az emailben add meg a játékban használt neved, erre fogjuk küldeni a 600 kristály nyereményt!
A nevezésedről küldeni fogunk egy visszaigazoló emailt. Amennyiben ezt nem kapod meg maximum 3 napon belül, küld el újra a művedet! Amennyiben arra sem érkezik meg a visszaigazolás, keress fel minket az MPESZ vagy a PaladinsHungary discord szerverén!

Az időpont lejárta után nem fogadunk új nevezéseket. Maximum egy héten belül kihirdetjük a nyertes művet, amit publikálni is fogunk! 🙂

Jó írást mindenkinek! 🙂

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés