Hungarian Community Cup | Winter 2020

A Magyar Paladins Szövetség szervezésében télen is megrendezésre kerül Magyarország egyetlen közösségi kupája, a Hungarian Commmunity Cup!

Utóbbi kiírásomban csak tervezgettük a téli HCC megszervezését, most viszont neki is vágunk! A téli verseny során 8 csapat esetén 6000 kristály lesz szétosztva a nyertesek között! Az esemény közvetítve is lesz élőben a Twitch csatornánkon, illetve a VOD-ok felkerülnek Youtubera is!

Új szabályokat hoztunk a versenyzők számára, aminek köszönhetően a téli verseny nem fog olyan sokáig elhúzódni, mint a nyári. Változás lesz a broadcasterek személyében, de az eddigi bevált módszer, miszerint a versenyzők kommentálják egymás meccseit megmarad. A versenyzőknek a kommentálás nem kötelező, csak egy lehetőség!

A téli kupa elsődleges célja, egy új formula kipróbálása, ami a versenyző csapatoknak fog rugalmasabb mérkőzéseket biztosítani. Mint mindig, a nézőket is meglepetésekkel fogjuk várni az élő adások keretein belül! 🙂

A versenyre elsősorban 5+1 fős csapatok jelentkezését várjuk! Viszont a létszám növelése, és az új kapcsolatok alakulása érdekében megadjuk a lehetőséget egyéni jelentkezésre is. Az egyéni jelentkezőket a tabella nyilvánosságra hozatala előtt 5 fős csapatokba szervezzük.

A jelentkezés feltételeit, illetve az MPESZ versenyzési szabályzatát itt tudod elolvasni:  https://mpesz.hu/szabalyzat.pdf

Miután elolvastátok a szabályzatot, erre az oldalra kell regisztrálnia minden csapattagnak, és a kinevezett csapatkapitánynak létre kell hoznia itt egy csapatot, és meghívnia a tagokat.
Ha ezzel is megvagytok, itt tud a csapatkapitány csapatával jelentkezni a versenyre. 

Miután jelentkeztetek, a csapat minden tagja lépjen fel a szervezőség discord szerverére, majd a kapitány keresse fel az egyik szervezőt privátban!

A további instrukciókat és időpontokat a versenyzők discordon fogják megkapni.

A HCC selejtezők várhatóan novemberben fognak elkezdődni. Várunk mindenkit szeretettel élőben twitch csatornánkon! 🙂

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés