Jelentkezés Megnyitva | Mix League [ML]

Vége a téli HCC-nek, hétfőn érkezik az összefoglaló, viszont a mai napra még ígértünk valamit!

Ezennel megnyitjuk a jelentkezést a Mix League nevű versenysorozatunk első hetére, ahol ugyanis a jelentkezőket véletlenszerűen csapatokba rendezzük, majd egy egyenes kieséses tabellán összemérik erejüket (BO1).

Versenyzés által pörgetéseket nyerhetsz az alábbi módon:

  • Adott meccsen a végeredménynek megfelelő mennyiségű pörgetést írunk jóvá a csapatoknak (például 4-1-es győzelemnél: 4 pörgetés / játékos a nyertes csapatnak, 1 pörgetés / játékos a vesztesnek)
  •  Tehát minél több csapattal van lehetőséged játszani, annál több pörgetést szerezhetsz, így értelemszerűen az a csapat kapja a legtöbb pörgetést, aki a végsőkig bennmarad! 😀

Mire lehet használni a pörgetéseket?

  • Egy pörgetéssel 3 véletlenszerű érmét szerezhetsz magadnak az event kezelőfelületén (jelenleg az oldal nem lát el funkciókat, regisztrálni kötelező rá, a nyerteseket addig is egy külső táblázatba gyűjtjük, és az oldal működését követően jóváírjuk számukra a pörgetéseket)
  • Az érméket gyűjtögetheted, eladhatod, és cserélheted más játékosokkal
  • Aki elsőként gyűjti össze mind a 47 bajnoknak az érméjét, 800 kristály nyereményben részesül! 🙂
  • A többiek se csüggedjenek, az érmék eladhatóak, és a későbbiekben a shop-ban elköltheted az így szerzett krediteket, illetve későbbi versenyeken bónuszt jelenthet számodra a sok érme!

A Mix League menete

Ezek alapján ma megnyithatjuk az első heti versenyre a jelentkezési lapot, 14-én (vassárnap) kisorsoljuk a csapatokat, 20-án (szombat) pedig verseny.

Jelentkezés

  1. A jelentkezéshez létre kell hoznod egy felhasználói fiókot az ML kezelőfelületén (https://mpesz.hu/todp)
  2. Csatlakoznod kell az MPESZ discord szerverére (https://discord.gg/MtnWfNF)
  3. Jelezned kell, hogy részt kívánsz venni az első heti versenyen ezen a linken (https://forms.gle/Niz6vdqhmKFwbFxD7) vagy itt az alábbi űrlapon

Míg az ML kezelőfelülete nem üzemel 100%-osan, ilyen módon fog zajlani a jelentkezés, viszont felhasználói fiókot kötelező létrehozni a résztvevőknek! A jelentkezés linkje állandó marad, tehát minden héten elég csak a 3. lépést megismételni!

A versenyről részletesen itt olvashatsz.

Ha kérdésed lenne, keresd fel a szervezőket a discord szerverünkön!

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés