Mix League

A Magyar Paladins Szövetség 2021-ben is megrendezni a Mix League nevű versenyét!

 

De mi is az a Mix League?

Az ML-en egyéni jelentkezőket osztunk szét véletlenszerűen csapatokba, hogy a játékosok jobban megismerkedhessenek egymással, tanulhassanak egymástól. A versenyre hétfőtől vasárnap délig lehet jelentkezni, délután pedig szétosztjuk a játékosokat csapatokba. A taktikák megbeszélésére, gyakorlásra és ismerkedésre szombatig van időtök, hiszen aznap egy egyenes kieséses bracketen kell megküzdenetek a többi véletlenszerűen összeállított csapattal. A tabella végén győztest hirdetünk, majd a csapatokat feloszlatjuk.

A folyamat pedig megismétli önmagát, a versenyzők ismét vasárnap délig jelentkezhetnek a következő heti bracketre, és ismét véletlenszerűen szétosztjuk a játékosokat. Tehát minden héten csatlakozhatnak újak, és mehetnek el olyanok, akiknek már nincsen kedvük részt venni az eseményen. Erre még rájön az is, hogy minden héten új csapat tagja lehetsz, tehát unatkozni biztos nem fogsz, minden héten új játékosokkal ismerkedhetsz meg! 😀

Ez egy remek edzési lehetőség azoknak, akik bele szeretnének fogni a csapatos versenyzésbe, fejlődni szeretnének, hiszen ezekre a versenyekre bárki jelentkezhet, köztük HCC-s bajnokok is! 🙂 A szervezők a véletlenszerű elosztás után átnézik a csapatokat, és ha kell, változtatnak rajta, hogy minden csapatban lehessen legalább egy HCC játékos, így vele lehet beszélgetni a versenyzésről, tippeket adhat a játékhoz, ezáltal jobban megismerhetitek kis versengő közösségünket az idei nyári bajnokságunk előtt! 🙂

Viszont idén egy hatalmas újdonsággal is várjuk a résztvevőket…

Mix League Event | A Sárkány-öböl Kincse

Ha már a fejlesztők jó ideje nem adtak ki új eventet, mi nem szeretnénk, hogy a hazai játékosok beleunjanak a játékba. Érkezik az első magyar paladins event, A Sárkány-öböl Kincse!

Ruckus kapitány küldetést kapott Jenostól, hogy gyűjtse össze a Sárkány-öböl összes mágikus aranyérmét, amit az Őrzők a béke érdekében szórtak szét szerte a Birodalomban. Az érméken a bajnokok arcképei találhatóak, amikből ha összegyűlik az összes, Jenos képes lesz elűzni a közelgő sötétséget! Ruckus kapitány jutalom reményében elfogadta a küldetést, és legénységét elküldte különböző tájakra. Segítsd a kapitányt, szerezz érméket, cserélgesd őket a többi matrózzal, hogy neked legyen meg elsőként az összes érme!

Az idei Mix League kicsit más lesz, mint a legutóbbi. Most részvételért és helyezésért Aranyérméket gyűjthetsz, amiket szabadon cserélgethetsz más játékosokkal. Ahogy ezt az event szövege is írja, az érméken a championok arcképei láthatóak. Akinek legelőször gyűlik össze az összes arckép, 800 kristály jutalomban részesül.

Több infó hamarosan… 🙂

A verseny menete

  • Hétfő – Vasárnap délelőtt: egyéni jelentkezések fogadása a következő hétre
  • Vasárnap délután: a játékosok csapatokba osztása
  • Vasárnap este: csapatos konzultáció, a csapatkapitány és a csapatnév megjelölése
  • Hétfő: a csapatok nyilvánosságra hozatala, a következő heti jelentkezési lap megnyitása
  • Szombat este 18:00-tól: egyenes kieséses bracket, az összecsapás időpontja
  • Szombat este ~22:00: eredményhirdetés, a csapatok feloszlatása
  • Vasárnap délelőtt: a következő heti jelentkezési lap lezárása

A jelentkezés folyamata

  1. Csatlakozás az MPESZ Discord szerverére
  2. A Mix League Szabályzat és MPESZ Versenyzési Etikett elolvasása és elfogadása
  3. Regisztráció | https://mpesz.hu/todp

A kezdés időpontja

Az első heti jelentkezéseket január 11-től fogjuk elkezdeni fogadni!

Várunk mindenkit a versenyen, bajnokok! 🙂

FAQ

Lesz-e közvetítve a Mix League?

Nem, ez az esemény csak edzésre szolgál. Közvetíteni, vagy rögzíteni nem fogjuk, viszont a meccsek nyomon lesznek követve a szervezők által, hogy ne legyen semmi szabályszegés. Viszont a verseny résztvevői szabadon közvetíthetik a Mix League-es meccseiket.

Jelentkeztem az ML-re, és meg is kaptam discordon a rangomat, de nem kerültem be egy csapatba sem. Miért?

Kizárólag 5 fős csapatokat indítunk minden héten cserék nélkül. Ha téged épp nem sikerült csapatba beosztanunk, az az jelenti, hogy az utolsók között adtad be a jelentkezésed, tehát téged már nem tudunk hozzáadni egy csapathoz sem. A rangot azért kaptad meg, mert ha véletlen kiesne egy tag az egyik csapatnál, akkor téged fogunk felkérni cserének.

Mi történik akkor, ha a csapatomból az egyik tag nem jelenik meg a verseny estéjén?

Az érintett tagot kizárjuk 3 hónapra az MPESZ versenyeiről és sorsolásairól. Amennyiben túljelentkezés volt az ML-re, és van olyan játékos, aki nem került be csapatba, behívjuk hozzátok cserének, amennyiben ti ezt elfogadjátok. Ha nincs ilyen játékos, vagy ti nem fogadjátok el cserének, akkor a csapat kiesik a bracketből.

Hol lehet jelentkezni a következő heti ML-re?

Egyenlőre sehol, 2021-ben kiírunk minden információt a jelentkezéssel kapcsolatban. Addig is figyeld a facebook csoportunkat, vagy a discord szerverünket!

Meddig fog tartani a Mix League?

Előreláthatólag egy hónapon át, de ez a játékosok lelkesedésétől is függ. Mi megadjuk a lehetőséget erre a nyílt, közösségi edzésre. Ha sokan szeretnék folytatni, nem mi leszünk a jó elrontója. Viszont az biztos, hogy a nyári bajnokság előtti hónapban már nem lesz Mix League!

Szeretnék jelenteni egy játékost, aki megszegte a szabályzatot, és hátráltat minket a versenyen. Hol tehetem ezt meg?

Bármiféle kapcsolatfelvételre Discordon, az arra kijelölt szobában van lehetőség. Közvetlen a szervezőkkel is beszélhetsz Discordon privát beszélgetésben, vagy a mexter@mpesz.hu e-mail címen.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.