Olyan fejlesztést adott ki a Hi-Rez, amire senki sem számított!

A Bounty Store egy viszonylag új dolog a játékban. Feladatok teljesítéséért úgynevezett Bounty Coinokat kaphatsz, és ezeket limitált skinekre tudod elkölteni.

Ezek a skinek elfogyhatnak, cserélődhetnek, nőhet vagy csökkenhet az áruk attól függően, mennyire veszik a játékosok az adott kinézetet. Viszont ahány ember, annyi ízlés, a véletlenszerűen kiválasztott kinézetek nem tetszhetnek mindenkinek.

Eddig semmi újat nem mondtam. Ám a fejlesztők a napokban egy elég érdekes fejlesztést tettek közzé

“Egyik embernek szemét, másiknak kincs” alapon a Bounty Store-ból vásárolt kiegészítőket ezentúl lehet egymás között cserélgetni!

Ehhez nem kell mást tenned, mint felmenned a bounty.paladins.com weboldalra, majd ott bejelentkezned a Hi-Rez fiókoddal.

Az itt megjelenő felületen megtekintheted a saját kinézet gyűjteményedet az *inventory* fül alatt. Figyelem! Csak olyan skineket találsz ott, amiket a Bounty Store-on keresztül vásároltál meg!

Ajánlatokkal találkozhatsz, hogy más játékosok mely kinézeteket szeretnék elcserélni, és, hogy mit kérnek érte. Te magad is létre tudsz hozni ajánlatokat *New Trade* opció alatt.

Hasznos kis újdonság lehet ez a fejlesztők részéről. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle! 🙂

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés