Senki sem akar utolsó lenni, mindenki a győzelemre hajt!

A Hungarian Community Cup olyan erősen (vagy talán erősebben) indult, mint azt vártuk!

(A képekre kattintva a VODok megtekinthetők!)

A Lélekrablók vs The Epsilon szett teljesen ki lett maxolva, az 5 játékból 5-re került sor, míg végül a Lélekraból 3-2 arányban megnyerték az első fordulót! A váratlan és szép játékok mellett, amit mi nézők kaphattunk a szombati adáson, a két csapatkapitány a szett után csak még motiváltabb lett, és mind a két csapat erősebben edz, mint azelőtt!

A nyári bajnokok sem alszanak téli álmot, a Megy a Buszom csapata 3-1 arányban győzedelmeskedett a nyáron még veretlen DEAC-HACKERS csapata felett. Bár azt érdemes megjegyezni, hogy a Deac csapata jelenleg nem a legerősebb felállásukban küzdött, valószínűleg van még meglepetés a tarsolyukban erre a szezonra.

Vasárnap sajnálatos módon csak egy szett megnézésére volt lehetősége a nézőknek, mivel a The Scorpions vs Bloodmoon mérkőzésben Bloodmoon csapata “technikai problémákra” hivatkozva nem tudott megjelenni, így a The Scorpions 3 ponttal, Barna csapata pedig 0 ponttal fejezte be az első fordulót. 

Ennek ellenére az izgalom vasárnap sem maradhatott el, erről a Palacsinta és Circus of the Damend csapata gondoskodott, Jeszkar és Physicx szakmai és minőségi kommentárja alatt. A két csapat nyáron sem félt elhozni meglepetésszerű draftokat, melyeknek köszönhetően mindig izgalmasra sikeredtek a meccsek. Szoros játékokkal ugyan, de a CotD csapata 3-0 arányban győzedelmeskedett az első fordulóban.

Így az első fordulót sikeresen lezártuk, és a csapatok még motiváltabban állhatnak ki egymás ellen ezen a héten.

A hét játékai:

  • The Epsilon vs DEAC-HACKERS (nov. 28, 19:00)
  • Megy a Buszom Csütörtök Este vs Circus of the Damned (nov. 28, 20:00)
  • Lélekrablók vs Bloodmoon (nov. 29, 19:00)
  • The Scorpions vs PalaCsinta (nov. 29, 20:00)

Újdonságok a hétre:

  • A HCC közvetítéseken 10 perc helyett 5 perc alatt lehet beváltani 1000 csatornapontból a ticketeket!
  • A CotD csapatból Mexter131 télen is folytatni fogja a “Közösségi Adásokat” minden héten Szerda este 18:00-tól az MPESZ twitch csatornáján! (a közvetítők listája még bővülhet)
  • Best of HCC #1 🙂
Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés