Tovább a Tabellán… | Selejtezők 4. Forduló

Áttörő győzelmekkel zárult a HCC téli szezon selejtezőinek a negyedik fordulója!

A szombati adás késő estig elhúzódott, mivel a szokásostól eltérően egy órával később kezdtünk, illetve az új rendszer szerint heti két adás helyett csak egybe sűrítjük bele a három szettet.

A nap első mérkőzése a The Epsilon vs Circus of the Damned csapatok között volt, ahol a COTD csapata 3-0 arányban aratott győzelmet.

A Bloodmoon vs PalaCsinta szetten nem az elért eredmény, sokkal inkább az új kommentátor személye lepte meg a nézőket. Lack0, a korábbi MBCSE csapat egyik tagja, akiket az ezt megelőző szetten kitiltottunk felkereste a szervezőket, miszerint ha már versenyzőként nem is, de Casterként szívesen folytatná szerepét a HCC-n. Innen is köszönjük neki a kommentárt! 🙂 A PalaCsinta ezt a szettet pálya vesztés nélkül megnyerte.

A szombati nap harmadik és egyben záró mérkőzése The Scorpions és DEAC-Hackers csapatok között  történt, ahol annak ellenére, hogy DEAC csapata 3-0 arányban győzött, a Scorpions csapata meglepő megmozdulásokat vitt véghez ezen a szetten.

Összességében elmondható, hogy a szombati nap a veterán csapatok mutatták meg erejüket az újaknak, tehát az eredmény várható volt. Viszont mindegyik csapatnál jelentős javulás figyelhető meg, így a 4. fordulóra mindegyik csapat kezd felébredni! 🙂

Íme a negyedik forduló eredményeit tartalmazó tabella

A hét játékai

  • Circus of the Damned vs The Scorpions (dec. 20, 19:00)
  • The Epsilon vs PalaCsinta (dec. 20, 20:00)
  • DEAC-Hackers vs Lélekrablók (dec. 20, 21:00)
  • DEAC-Hackers vs Circus of the Damned (dec. 20, 22:00) | Pótló játék

Best of HCC #3

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés