Tovább a Tabellán… | Selejtezők 5. Forduló

Az év utolsó fordulóján is izgalmas mérkőzéseket láthattunk

A DEAC-Hackers vs Circus of the Damned szett izgalmas játékai több, mint másfél órán át kötötték le a nézők figyelmét. Ez érthető, hiszen a nyári HCC két döntős, egyformán erős csapata küzdött meg egymás ellen. Pompeius96 és Gera5 kommentárjának köszönhetően a mérvadó szettnek megmozdulásainak miértjét is megérthették a fejlődni vágyó játékosok. Az oda-vissza irányuló küzdelmet végül a Circus of the Damned csapata nyerte 3-2 arányban.

A nap második mérkőzése The Epsilon és PalaCsinta csapatok között zajlott. Egy új és egy veterán csapat küzdött meg egymással, ahol ugyanis az Epsilon csapata meglepő megmozdulásokat mutatott a nézőknek. Végül a tapasztalat nyert, a PalaCsinta csapat 3-0 arányban megnyerte a szettet.

The Scorpions vs Circus of the Damned szett következett, ami hasonló eredményekkel zárult, mint az Epsilonék mérkőzése. Itt is a már régebb óta kialakult kapcsolatok nyertek, a CotD csapata 3-0 arányban győzedelmeskedett.

Az év utolsó mérkőzése DEAC-Hackers vs Lélekrablók szett volt, ahol végül a DEAC-Hackers csapata nyert 3-0 arnáyban.

Íme az ötödik forduló eredményeit tartalmazó tabella

A Hungarian Community Cup 2021 Január 9-től folytatódik!

Best of HCC #4

2021 újdonságai

A legnagyobb újdonság a másodjára megrendezésre kerülő Mix League, ami idén egy kicsit másképpen fog kinézni!

Megrendezésre kerül az első magyar közösségi event, A Sárkány-öböl Kincse!

Az eddigi legnagyobb magyar közösségi eventtel szeretnénk indítani az újévet! A jelenlegi információkat ezen az oldalon lehet megtekinteni. Jelentkezni az eseményre csak január 11-től lehetséges, addig is kövesd figyelemmel a Facebook csoportunkat az ezzel kapcsolatos frissítésekért!

Kellemes ünnepeket kíván az MPESZ csapata! 🙂

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés