Változott a menetrend

Változott a menetrend, korábban ment a busz

A HCC harmadik fordulójának a vége talán még kellemetlenebb volt, mint az indulása. Azon a héten szettek tolódtak, rajtunk kívülálló technikai okokból tűntek el, de a mégis legsúlyosabb eset a Megy a Buszom Csütörtök Este csapat kizárása volt.

Aki ott volt, élőben láthatta, hogy az említett csapat a HCC irányelveivel szembe ment, és sportszerűtlen magatartást mutattak ellenfeleik felé, aminek következtében szervezői döntés született, miszerint az egyik legerősebbnek vélt csapatot ki kell tiltani az idei téli versenyből.

 

A történtek sajnálatos, mivel egy erős csapattól kellett elbúcsúznunk. Viszont az MPESZ eseményeinek a célja, hogy minél több embert tudjon szórakoztatni akár nézőt, akár versenyzőt, és nem engedhetjük meg, hogy bizonyos személyek végett élvezhetetlenné váljon a verseny.

Mindenesetre a történtek változásokat követel meg

A bracketen a MBCSE csapat szettjeit semmisé tettük, így ellenfeleik, illetve ők maguk is 0 pontot kaptak azokra, tehát értelemszerűen a MBCSE csapat a bracket alján, a 8. helyen végzett.

A közvetítések időpontjain is változtatnunk kellett, mivel kevesebb az egy hétre eső mérkőzések száma, minden héten lenne egy túl rövid adás, ennek értelmében mostantól kizárólag Szombaton este 20:00-tól lehet követni élőben a verseny menetét Twitchen, illetve YouTubeon.

Valószínűleg kevesebb Best of HCC fog érkezni a körülményekre való tekintettel.

Íme a harmadik forduló eredményeit tartalmazó, megváltoztatott tabella

A hét játékai:

  • The Epsilon vs Circus of the Damned (dec. 12, 20:00)
  • Bloodmoon vs PalaCsinta (dec. 12, ~21:00)
  • DEAC-Hackers vs The Scorpions (dec. 12, ~22:00)
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Megjegyzés